Timp de citire: 4 minute

Ziua îndrăgostiților, în grup!

Deci, Ziua Îndrăgostiților este doar o altă zi obisnuită, asta dacă nu vrei să o faci specială. Sunt atât de multe lucruri simple pe care le putem face cu toții pentru a aduce mai multă dragoste în viața noastră.

La fel ca si alte sarbatori

 

Să folosim prilejul Zilei Îndrăgostiților pentru ca toți să devenim din nou un pic mai buni si mai veseli. Amintiți-vă întotdeauna de toate aspectele pozitive ale iubirii. Ziua indragostitilor ar trebui sa fie despre dragoste in general si sper ca multi sunt in asentimentul meu. Ziua indragostitilor este la fel ca si alte sarbatori, un manifest la bucuriei de a fi cu cei dragi. Si daca am privi astfel, nu ar mai fi atat de deprimant pentru cei care i-a prins acesta zi fara pereche. Bucura-te de prieteni, de familie, de nepoti, de animalutul de acasa.

 

O duzină de trandafiri

 

Ziua indragostitilor privita traditional, pare ceva izolat, egoist si numai despre “noi doi”, cand de fapt poate fi despre iubire in general.

Dragostea NU este despre circul comercial pe care îl vedem de Ziua Îndrăgostiților. Este mult mai mult si mai profund decât să trimiteți cuiva o duzină de trandafiri la prețuri extrem de umflate,  este mult mai mult decât o cina cu lumânări aprinse și bomboane de ciocolată.

Se pare că ne pregatim nebunește pentru această zi specială de dragoste, de parcă tot ce este nevoie pentru a dovedi și valida iubirea noastră, este doar o zi de a fi drăguț cu partenerul nostru.

Happy Young Tourists Have Trip Take Photo.
prieteni-valentines-day-2

Este amuzant să vezi atât de multe persoane care se grăbesc să demonstreze adevărata lor dragoste pentru persoana “speciala” intr-o singură zi. Dar ce se întâmplă când trandafirii s-au ofilit și bomboanele de ciocolată au fost mancate?

Aspectul comercial a mers atât de departe încât oamenii se simt deprimati dacă sunt singuri de Ziua Îndrăgostiților.

 

O seară romantică perfectă

 

Si daca nu poti pleca de la locul de munca exact de Ziua indragostitilor pentru un city break, cu ce este diferit ca vei pleca in urmatorul weekend? Si poate chiar mergeti mai multi prieteni, sau credeti ca dragostea dispare? Să petreci Ziua Îndrăgostiților si cu cei mai buni prieteni poate fi mult mai distractiv decât să încerci să punctezi o seara romantică „perfectă”.

Dincolo de tot romantismul care se mediatizeaza, ar trebui sa fie distractia! Nu spune nimeni nimic despre o alta sarbatoare, o alta posibilitate de socializare si de distractie. Intr-o lume tot mai izolata si mai individualista, orice ocazie de a sarbatorii cu ceilalti nu ar trebui ocolita.

Așadar – indiferent dacă sunteți singuri sau cuplati in data de 14 februarie, proaspat despartiti sau tocmai indragostiti – să știți că o singură zi nu definește dragostea sau capacitatea de a iubi și de a fi iubit. De asemenea, cel mai probabil că există deja mulți oameni care te iubesc, unii dintre ei fiind chiar prietenii tăi.