Timp de citire: 3 minute

Ziua indragostitilor cu copii!

Ziua indragostitilor cu copii
„Purcelus: „Cum spui pe litere –dragoste-?
Winnie the Pooh: „Dragostea nu o spui, ci o simți”

 

Ziua Îndrăgostiților, ce sarbatoare! Ziua indragostitilor cu copii . De atâta timp, Ziua Îndrăgostiților a fost despre sărbătorirea romantica a iubirii. Dar acum că ești mamă, există atât de multe moduri noi și distractive de a sărbători cea mai drăguța zi de Valentines Day  – chiar cu copilul sau copiii tăi! Acesta este momentul perfect pentru a le arăta celor mici cât de mult îi iubești. Este excelent sa gasesti un motiv sa le arati copiilor ce este dragostea cu adevarat!

Acum ca nu mai sunteti singuri, organizati ziua indragostitilor astfel incat sa participe si cei mici. O seara la un film de comedie si cina in oras. Urmariti daca este vreun concert la o ora rezonabila si mergeti impreuna. Ar merge chiar o provocare la un joc de “exit games”. Un rasfat cu inghetata in familie. Sau poate chiar organizati o iesire mai mare, o petrecere si cu alti prieteni care au copii si sarbatoriti aproape ca altadata. Ziua indragostitilor cu copii

familie-valentines-day-copii-1
petrecere-back-to-school
Valentine Day la un loc de joaca?
 

Poti chiar organiza Valentine Day la un loc de joaca. De ce nu? Cei mici se vor distra si isi vor consuma energia, iar voi aveti ceva timp de petrecut impreuna.

Daca ai copii mai mari, Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă pentru a pregati o mică petrecere pentru copiii tai și prietenii lor. Nu trebuie să fie nimic sofisticat, pur și simplu le place să se alăture împreună cu prietenii lor pentru o după-amiază de distracție cu plăcinte, jocuri și meserii. Poti organiza asta in colaborare cu alti parinti, obtinandu-se astfel putin timp de socializare pentru voi si distractie organizata pentru ei.

Puteti organiza din timp o iesire in natura la munte sau o excursie si cu alti prieteni. Cei mici iubesc jocurile si iesirile de aventura.

Ziua indragostitilor este despre dragoste si indiferent cum sau unde alegeti sa sarbatoriti totul va fi perfect daca sunteti in familie sau cu prieteni dragi!