Timp de citire: 6 minute

Tot ce trebuie să știți despre invitațiile de nuntă! Sunt despre voi…

Ce trebuie să știți despre invitațiile

 

Să te gândești la modelul potrivit de invitație pentru ziua cea mare “Nunta” poate fi una dintre cele mai interesante părți din planificarea nunții. Deși puțini se gândesc la asta, totuși invitația vă reprezinta. Ti-ai imaginat deja primul dans cu noul tău soț sau soție? Ai o mica idee despre cum ai vrea să fie rochia de mireasă? Și oaspeții tăi! De ce au nevoie, cum îi coordonezi pe toți, pe cine ar trebui să inviti și alte sute de întrebări care încep să curgă prin capul tău împreună cu toate visurile despre nunta voastră.

Cuplurile de astăzi au mai multe opțiuni ca niciodată atunci când vine vorba de invitațiile de nuntă. În timp ce acest lucru vă oferă o mulțime de spațiu pentru creativitate și personalizare, poate face și procesul un pic descurajant dacă nu sunteți sigur ce vă doriți.

Cu atât mai repede cu atât mai bine…

 

Cel mai important este să nu așteptați până în ultima secundă pentru a începe procesul de a alege invitațiile sau modelul pentru cardurile de masă. Începeți procesul cu cel puțin 5-6 luni înainte de ziua cea mare. Astfel veți avea suficient timp pentru a găsi modelul care vă place și pentru a le trimite cu 6-8 săptămâni înainte de nuntă.

Tot ce trebuie să știți despre invitațiile de nuntă
imagine-invitatie-03
Ce trebuie să știți despre invitațiile

 

Dacă știți că aveți mai mulți invitați de la distanță, ar trebui să începeți chiar mai devreme: începeți să căutați cu 1 an înainte de nuntă și să le trimiteți cu 6-9 luni înainte de nuntă. Dacă faceți acest lucru, toată lumea de pe lista de oaspeți va avea destul timp pentru a face un program.

Ok, ne întoarcem la modelul de invitație care vi se potrivește.

Găseste stilul unic…

 

 Dacă aveți deja o idee despre tema nunții dvs. sau despre culorile dorite, atunci acest pas ar trebui să fie ușor. Dacă nu aveți nici cea mai mică idee despre ce culori, modele sau alte detalii le doriti pentru ziua cea mare…luați în calcul personalitatea relației voastre. Un pic de navigare prin preferințele voastre, culori luate prin eliminare, vă vor ajuta să descoperiți temele, culorile și desenele care se potrivesc personalității voastre de cuplu.Este un moment excelent să povestiți și să îl implicați și pe mire!

Ce trebuie să știți despre invitațiile

Blogurile de nuntă, rețelele de socializare și revistele pot oferi inspirație. De asemenea, uită-te în jurul casei tale și a decorului pe care îl ai deja. Ce îți place la asta? Luați în considerare introducerea anumitor aspecte în designul nunții voastre.

Original…

 

Sunt o mulțime de modele pe piața gata facute să te inspiri. Cu un text personalizat, eventual o textură diferită de hârtie și o alta culoare poate fi gata invitația de nuntă. Insă nu uitați că puteți fi originali. Chiar dacă va fi doar o simplă coală fară decupaje și alte detalii de formă, cu o imagine care spune ceva despre voi și cu o grafică originală va fi amintirea “despre voi doi”.

 

Planifică numărul de invitați…

 

Înainte de a comanda invitațiile de nuntă, va trebui să știți exact de câte invitații aveți nevoie. Acest lucru vă va ajuta să evitați greșelile costisitoare (nu comandați suplimente și trebuie să vă întoarceți la comandă mai târziu). Nu uitați, trebuie să numărați mai degrabă familiile decât numărul de oaspeți și adăugați suficient în plus pentru a acoperi lista. De obicei, 20 – 30 în plus.

Cunoașterea raportului final înainte de a lua o decizie ar putea de asemenea să vă ajute să restrângeți opțiunile. Dacă sunteți blocat între câteva selecții care vă plac cu adevărat, costul ar putea fi factorul decisiv. Mai mulți oaspeți înseamnă un preț mai mare, așa că puteți alege opțiunea mai economică.

imagine-invitatie-02

Caută ajutor…

 

Uneori ai nevoie doar de un profesionist care să te ajute să faci o alegere bună. Dacă ai ales un organizator de evenimente discută despre viziunea ta pentru ziua cea mare. Un profesionist în domeniu vă poate ajuta, de asemenea, să păstrați lucrurile în bugetul dvs. și să răspundeți la orice întrebări pe care le-ați putea avea despre organizare și alte elemente esențiale de design pentru invitațiile de nuntă.

 

Opțional

 

Există și variante de invitații si system RSVP electronic pentru cei mai tineri si familiarizați cu tehnologia.

Dar despre asta vom vorbi altă data!

Cât de mult ți-a plăcut articolul?

Click pe icon pentru vot!