Timp de citire: 3 minute

Sărbătorind de 40 de ani…cu căldură!

Un lucru bun in cazul sarbatoririi zilelor de naștere cu cifra rotunda este ca ele par a fi întotdeauna mult mai distractive si atractive… adică, sincer, când a fost ultima oară când ai mers la o petrecere aniversara  de 37 ani cu surprize si tam tam? Ai implinit 40 de ani anul acesta? Felicitari!

Cum sarbatoresti 40 de ani?

 

In primul rand, sarbatoreste cum iti place!

Dar cum ar fi ideea sa sarbatoresti mai intim intr-o gradina a unui restaurant sau chiar gradina ta, bucurandu-te de o seara de vara cu prietenii?

Poate te gandesti la deranjul si curatenia de dupa si nu te incumeti sa faci asta la tin acasa. Dar … avem solutii!

O solutie practica si mai putin costisitoare este sa apelezi la o firma de catering. Un bufet cu mai multe feluri de mancare, astfel incat fiecare sa poata servi ce vrea si cand vrea, este ideal in zilele noastre pline cu diete. Ofera oaspeților o varietate de mâncăruri răcoritoare, ușoare, care aduc si putina culoare la masa. Totul fara stres in cazul sarbatoririi zilelor de naștere. In plus, fi “eco” este la moda fara plastic. Foloseste farfurii de carton poate chiar colorate sau cu  model. Exista chiar si tacamuri ecologice, mai concret farfurii de unică folosință, din tărâțe de grâu de exemplu.

Friends Gathering Together on Tea Party Eating Cakes Enjoyment happiness
Food at garden party

Ce faci cu decorul?

 

Ar fi interesant să stabilesti o tematica pentru petrecerea ta. Iti sugerez  să folosesti  culori îndrăznețe și luminoase pentru a crea o atmosferă de vară. Pentru cand se lasa seara, ceva luminite din acelea solare.

Ce atmosfera?

O muzica care va place in fundal … si ce spui de o idee de joc! Incearca ceva de genul, cine poate păstra o față serioasa pentru cea mai lungă perioadă de timp când toată lumea spune pe rand „Ha”, „Ho” și „Hee”? Ok, poate parea stupid acum dar mai spre seara va fi un joc pe cinste.

In rest, speram ca vremea va fi buna!