Timp de citire: 5 minute

Să te surprind cu un inel! Aștept un DA!

Vă gândiți la o cerere în căsătorie în timpul unei vacanțe?

 

Planificarea unei cereri in căsătorie perfecta este un lucru destul de difici…cerere in casatorie in vacanta! Mai ales când vine vorba de a combina o vacanta cu o cerere in casatorie, lucrurile pot deveni și mai provocatoare. Totuși, una peste alta, daca te pregatesti bine pentru asta, va fi ceva memorabil.

Iată câteva idei de luat în considerare:

Cateva lucruri sunt importante si te vor ajuta sa faci un plan.

 

Destinaţia

Stabilirea locului pentru cererea in casatorie va avea, fără îndoială, o semnificatie în inimile voastre. Poate doriți un loc cu o semnificație deosebită pentru amandoi, cum ar fi locul unde v-ati intalnit prima data sau locul de vacanța care v-a placut cel mai mult. Sau puteți alege o nouă destinatie de care ati aflat de curand. Rețineți că va dura probabil ceva mai mult pentru a planifica o propunere într-o destinație pe care nu ați mai vizitat-o decât una cu care sunteți familiarizați, dar asta nu înseamnă că este imposibil.

silver ring on a black background. Macro picture

Logistică

Indiferent dacă plănuiți să faceti cererea in casatorie sub apă în timpul unei sedinte de scufundări sau sub lumina lunii, in cel mai romantic punct din oraș, cu siguranta aveti nevoie de ajutor. O idee buna ar fi sa apelezi la cei mai buni prieteni sa iti fie complici. Dar poti oricand sa apelezi si la personalul hotelului, ghidul turistic, chelnerul restaurantului. Nu cred ca este cineva care sa faca un pas inapoi de a fi complice la un eveniment romantic.

Inelul

Unii ar spune că nu puteți avea o propunere fără un inel, dar acest lucru nu este adevarat. Dacă plănuiți o călătorie deosebit de aventuroasă, poate fi mai logic să lăsați un inel valoros la domiciliu și cererea in casatorie sa fie cu un inel simbolic sau chiar fără unul. Dacă un inel va juca cu siguranță un rol principal în propunerea ta, totuși, trebuie sa te asiguri că ai cu tine si certificatul de garantie, astfel încât la trecerea prin vama sa eviti întrebări cu privire la valoarea sa sau unde a fost achiziționat. În timp ce țineți inelul ascuns, asigurați-vă că îl împachetați într-o  cutie de bijuterii pentru a-l proteja de o eventuala deteriorare. Și, bineînțeles, ascundeti-l undeva unde nu poate fi gasit, cel putin pana la momentul cu pricina.

Fotografia

Când vine vorba de nuntă, angajarea unui fotograf profesionist este obligatorie. Dar despre cererea în căsătorie…cerere in casatorie in vacanta.? Vrei să ai acel moment amintire când surpriza ta se topeste într-un „da”? Merită surprinsa acea stare într-o imagine pe care o poți împărtăși cu prietenii și familia! Este cel mai pur moment al iubirii voastre. Cateva fotografii care sa captureze toate acele emotii ar fi extraordinar. Si daca tot ai un fotograf, de ce nu si o sedinta foto de logodna!?

Anunțul

Totul a decurs fără nicio problema și ești logodit! Felicitări! Acum, cum anunti toata familia? Ați putea aștepta până când vă întoarceți din călătorie pentru a anunța vestea cea mare. Dar dacă preferați să se afle imediat, ați putea sa utilizați puterea internetului și plus rețelele media sociale pentru a le permite celor dragi să afle mai multe informatii despre bucuria voastra. Facebook, Twitter, Instagram și chiar e-mail sunt toate opțiuni solide, mai ales dacă aveți fotografii sau video. Și cine știe – dacă ai plănuit o propunere deosebit de spectaculoasă, ai putea chiar să fii viral.

Sfat! Asigură-te că relația voastră este suficient de solidă si ca va spune “da” înainte de toată planificarea și firește cheltuiala aferentă!Cerere in casatorie in vacanta.

 

inel-logodna-01