Petrecere din gradină…soluții fresh!

Timp de citire: 4 minute

Oamenii merg la petreceri pentru a se distra și a socializa. Ce modalitate mai bună de a-ți arăta creativitatea, de a adăuga un plus la petrecerea ta și de a-ți amuza oaspeții, decât printr-o tematică in gradină?

 

Petrecere de vară!

 

Vara înseamnă să vă bucurați de timpul frumos în aer liber. Următorul pas: invitați familia și prietenii dragi să sărbătoriți în natură! Pentru a vă ajuta să vă inspirați, am compilat câteva sfaturi pentru o petrecere de grădină reușită și relaxantă.

 
E bine la soare!

 

Este plăcut să stai la soare și căldură, dar corpul tău trebuie, de asemenea, să se răcorească, mai ales când ești afară ore în șir. Asigurați-vă că aveti o zonă umbrită pentru relaxare. Adăugați umbrele langă mese, așezați scaunele sub copaci sau atârnați o pânză pentru a crea umbră.

Nu aveți piscină? De ce nu scoateți câteva sticle de pulverizare umplute cu apă pentru oaspeții dvs.? Se găsesc diverse modele de sticle colorate care înveselesc si răcoresc!

petrecerea-gradina-aniversare-zi-de-nastere
Petrecere din gradină…soluții fresh!

 

Dacă vor participa si oaspeți mai tineri la acest eveniment, nu uitați să îi includeți în planificarea dvs.! Reorganizați curtea pentru a vă asigura că există o zonă în care se pot juca în sigurantă. Puteți pune jucării pe gazon, instalați o piscină mică  și de ce să nu închiriați jocuri gonflabile dacă aveți loc?

Decor de petrecere!

Unul dintre secretele unei petreceri de grădină memorabile este un aranjament de care să își amintească oaspeții tăi. Gasiti timp pentru a alege o temă pentru decorațiunile dvs. Un mic detaliu poate face diferența: adăugarea de plante și flori alese în funcție de tema dvs. si de decor. Petrecerea în gradină merge pe o idee veselă și relaxantă și de cele mai multe ori e plină de culoare.

Petrecere din gradină…soluții fresh!

 

Cu sau fără alcool, pentru adulți si copii, asigurați-vă că răcoritoarele vă exprimă creativitatea. Adăugati în băuturi bucăți de fructe (portocale, zmeura, afine) sau serviți-le în suc, băuturi spumante sau chiar ceai rece preparat în casă. Luati in calcul și un punch de fructe. Sfat interesant: faceți cuburi de gheață din suc si fructe pentru extra décor.

Este timpul să ardeți grătarul și să pregătiți legume și proteine pentru toată lumea. Planificați meniul în funcție de tema petrecerii dvs. din grădină. Gândiți-vă la fructe de mare la grătar, brânză halloumie și carne, dar nu uitați să faceți și platouri cu fructe și legume, precum și să puneți crackers și chipsuri. Dacă vă lipsește inspirația, consultați blogul nostru pentru câteva idei creative  la rubrica rețete!

 

Distracție placută!

petrecerea-gradina-aniversare-zi-de-nastere