Timp de citire: 3 minute

Petrecerea „Back to school”

Felicitari!Ne pregatim de petrecere!

Sezonul de absolvire este aici! Decorarea pentru petreceri poate fi foarte provocatoare și copleșitoare. Dar nu lasa nimic sa opreasca o super petrecere! Petrecerea de absolvire fara stres în 3 pași simpli. Indiferent de amploarea evenimentului, punctul forte al oricărei petreceri este întotdeauna masa cu prăjituri. Dacă te concentrezi pe asta ca pe principala zonă pentru decor, garantat te vei simți mult mai plin de idei. Iată sfaturile mele pentru stilul mesei de petrecere, a tortului de absolvire perfect si alte aranjamente de care vei avea nevoie.

Alegeți-vă culorile: alb-negru este clasic pentru o petrecere de absolvire! Insa putina culoare nu strica. Care este culoarea ta preferata? Atunci tematica culorii este dorinta absolventului iar decorul nu trebuie sa fie incarcat … ceva simplu si ceva cu tematica scolara. Baloanele nu ar trebui sa lipseasca.

Finger art of students. Graduates holding their diploma after graduation. Toned image
Portraits on the back of the graduates wearing a black ruffle dress at the university.

Tortul!

După cum se spune, „o petrecere fără tort este doar o întâlnire”. Trebuie să ai un tort! Să nu mai vorbim ca tortul este întotdeauna elementul central al oricărei petreceri.

Daca ar fi petrecerea mea si pentru ca ne aflam in sezonul calduros, as opta pentru ceva diferit. As comanda un tort de înghețata. Daca prinzi si o zi caniculara, te vor lauda cu siguranta pentru alegerea facuta.

Nu uita de micile prajiturele. Alege diferte modele, putin din fiecare, iar masa cu prajituri va arata superb.

Daca te gandesti la mancare, eu as alege varinata cu bufet. Fie că este vorba de o adunare de familie mică sau de un eveniment mare, atât cu prietenii cât și cu familia, nu este nevoie de stres. In zilele noastre gusturile difera mult. Unii sunt vegetarieni, altii prea carnivori, altii tin regim… nici nu stii cum sa multumesti pe

toata lumea. Asa ca, alegerea unui meniu pentru bufet ar acoperii mai multe gusturi. In plus, cei prezenti ar avea mai multa libertate de miscare cu cei cunoscuti, povesti, poate chiar un dans.

Ai putea deasemenea sa te gandesti al un colt foto! Pana la nunta ta, acesta este evenimentul cel mai tare si sigur toti isi doresc o amintire cu tine!