Timp de citire: 3 minute

Petrecerea „Back to school”

Sarbatoreste inceperea scolii cu o petrecere.

Majoritatea copiilor si poate chiar unii parinti sunt emotionati si agitati cand vine vorba de inceperea scolii. Poate uneori suntem prea seriosi in fata unor evenimente care tin de copilarie.

Avem o multime de sarbatori, unele imprumutate, altele traditionale. O sarbatoare in plus pentru bucuria copiilor nu ar fi prea mult. Sarbatoreste inceperea scolii cu o petrecere

Numai gandul întoarcerii la cumpărături școlare, cu liste de aprovizionare interminabile, haine și încălțăminte pentru școală, un rucsac și trecerea la programul școlar este copleșitor. Din fericire, am gasit solutii sa fim relaxati si sa gasim partea distractivă a sezonului „Back to School”.Ce spuneti de propunerea mea, o petrecere de inceperea scolii! Sa uitam de zilele ploioase si careurile scolare traditionale. Cum ar fi ca cei mici sa astepte cu bucurie inceperea scolii si revederea cu colegii sa debuteze in mod distractiv.

petrecere-back-to-school-1
45

Parinti intrati in joc!

Sigur gasiti un spatiu unde cei mici pot avea un mic bufet si ceva muzica. Parca si aud zumzaitul povestilor de dupa vacanta! Asta da socializare ! Si in plus, daca aceste povesti nu se consuma cumva, se vor consuma cu siguranta in timpul orelor.

Cat de costisitor poate fi putin decor, o sala de joaca, muzica in fundal si o gustare mica?

Sfârșitul verii nu trebuie să însemne sfârșitul distracției. Stabiliți tonul pentru un an școlar grozav, cu o mulțime de atitudini pozitive, sărbătorind cu o petrecere începerea scolii. Mâncarea minunată și jocurile interesante vă vor face să vă pregătiți pentru un an școlar extraordinar. Avem nevoie numai de puțin timp și de putin efort. 

Sarbatoreste inceperea scolii cu o petrecere.

Pentru o petrecere interioară, acoperiți mesele cu hârtie albă și împrăștiați creioane în jur. Încurajează invitații să scrie predicții, impresii sau speranțe pentru noul an universitar; salvați fața de masă pentru petrecerea de la sfârșitul școlii, când puteți râde împreună despre cât de aproape – sau cât de departe – au fost previziunile. Te-am convins?

Sarbatoreste inceperea scolii cu o petrecere !