Timp de citire: 4 minute

La 30 de ani suntem parcă tot copii…unii mai mari!

Trecerea de la adolescenta la maturitate trebuie sa fie marcata cu o petrecere de poveste de majorat.

De la adolescenta la petrecere de majorat.Trecerea de la adolescenta la maturitate trebuie sa fie marcata cu o petrecere.Si pentru ca de la 18 ani incolo incepe sa se contureze o alta viata, cu responsabilitati si indatoriri deopotriva.Celebrarea acestei varste nu trebuie sa treaca neobservata.

Fiecare adolescent care urmeaza sa isi serbeze majoratul, sigur ca are cateva idei de petrecere. Dar pentru a organiza o petrecere atat de importanta, poate cu o tematica, cu siguranta ai nevoie si de sfaturi.

Idei de organizare

Iata cateva dintre ele :

majorat-18
invitatie-majorat
 • in primul rand trebuie sa iti stabilesti un buget. In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie poti cauta localul potrivit si vei sti cate persoane vei invita la petrecerea ta.
 • stabileste locatia  ( un restaurant , un pub, un local in care sa te simti TU bine in primul rand , doar este majoratul tau).
 • Trebuie sa te gandesti la mai multe detalii cand alegi locatia. Spre exemplu: serviciile trebuie sa fie obligatoriu de calitate, atmosfera incendiara,  personalul trebuie sa fie placut, muzica sa fie pe placul tau si a invitatilor tai si nu in ultimul rand mancarea si bautura sa fie de calitate. Asadar cel mai bine este sa cauti un local din timp, un spatiu in care toate ideile tale sa prinda viata.

  • personalizarea spatiului

  In functie de tematica aleasa, vor fi utilizate decoratiunile potrivite, dar nu te hazarda pentru ca nu aceasta este ideea principala a petrecerii. Decoreaza suprafetele si mergi pe variante ca: baloane, confetti, flori sau lumanari parfumate. Te poti gandi si la jocuri tematice care sa creeze o atmosfera relaxanta, vesela si incearca sa le integrezi pe tot parcursul serii.

   • muzica

   Muzica este elementul care intretine atmosfera, deci intocmeste un playlist dj-ului si fa-i o scurta descriere asupra ceea ce ti-ai dori si din acest punct de vedere.

   • creeaza invitatii “neobisnuite”
  •  
  •  
  • Invitația contează!

   Pune imaginatia la treaba si incearca sa personalizezi fiecare invitatie. In acest fel, fiecare invitat al tau se va simti important. Desigur, traim intr-o epoca a tehnologiei, iar acest lucru iti poate usura munca. Poti trimite invitatiile pe Facebook sau prin e-mail.

   Cum am mai spus de la adolescenta la maturitate trebuie sa fie marcata cu o petrecere. Pune-te la punct cu toate, distreaza-te mult si nu uita sa faci cat mai multe poze. O singura data este petrecerea ta de majorat si acest lucru trebuie sarbatorit in stil mare!