O petrecere mică cu bucurie mare!

Timp de citire: 3 minute

Tot ce aș fi putut spune despre a petrece cu cei apropiați este departe de cum se poate descrie o petrecere pe timp de restricții.

Cum ne mai petrecem?

 

Vă întrebați cum să vă căsătoriți în timpul coronavirusului? Sau cum să organizați petrecerea de după cununie? Dacă sunteți un cuplu care trebuie să reconsidere planurile inițiale de nuntă din cauza focarului de coronavirus, îmi pare atât de rău.

 

Există varinate distractive și memorabile!

 

Vreau să vă ajut cu câteva sfaturi și eventual a vă oferi resurse utile pentru a vă ghida în acest moment dificil. Știu că este posibil ca multe din opțiunile valabile astazi să nu fie ceea ce ați visat, dar sper în cateva soluții care vă vor oferi o mică scânteie de bucurie în timp ce continuați să vă pregătiți pentru ziua nunții.

Vintage style dining table arrangement
Transmite-ți live ceremonia de cununie.

 

Desi va fi la distanță exista posibilitatea să fie mai multe persoane prezente online decat îți imaginezi.

Planificați o recepție și o petrecere pentru mai târziu in format restrâns!

 

O idee – invitați-vă oaspeții să sărbătorească din interiorul mașinilor lor cu o paradă!

 

Planificati o super petrecere pentru reînnoirea jurământului anul viitor. La cum se organizează aceste petreceri în ultima perioadă sincer aproape ca sunt ca o a doua nuntă.

Uite si o idee pentru petrecerea de 1 an de casatorie. Opteaza pentru o pinata aniversara in loc de o carte de oaspeti traditionala pe care să o descoperi un an mai tarziu. Cât de distractiv ar fi să te deschizi la aniversarea ta de un an?

 

Si daca vrei să fie nunta ta cu adevărat memorabilă intr-o perioadă fară prea multe opțiuni iti propun să te gandesti să reorganizezi totul in aer liber iar piesa de rezistență să fie o rulotă fast food. Spre sfârșitul zilei, mulți dintre oaspeții tăi (ca să nu mai vorbim de mire și mireasă) vor fi din nou flămânzi.

 

Surprindeți-vă invitați cu un food truck plin de bunătăți cu puțin timp înainte de tort și toată lumea va fi încântată.

 

Și nu uita…trebuie să te distrezi la nunta ta!