Timp de citire: 3 minute

Nunta cu emoții!

Nunta cu emotii: Ce ne streseaza in cea mai frumosa zi?​

Cateva evenimente ne streseza si ne emotioneza cel mai mult in viata! Alturi de mutatul in casa noua, nunta este una din situatile de viata care aduc putin stres, emotii si nervozitate.

Luni sau chiar poate chiar ani de planificare pentru o singură zi, care da un alt start pentru restul vieții tale … sigur nu este ușor de gestionat atata emotie. Rochia, costumul, petrecerea cu prietenii, mese festive, discursuri eventual, rochiile pentru  domnișoarele de onoare și reuniunea de familiei se pot amesteca în mintea noastră pentru a ne provoca nopți nedormite. 

mireasa-emotie
Emotii-de-nunta-mireasa-900x540

Stati linistiti nu sunteti singurii care au emotii si putin stres in program!

Multi dintre cei care au trecut deja de ziua cea mare au povestit cateva motive pentru care s-au simtit stresati si emotionati. Proaspetele doamne povestesc ca unul din principalale motive este emotia de a fi in centrul atentiei pentru o zi intreaga. Un alt motiv revederea unor persoane dragi  cu care nu s-au mai intalnit de mult timp.Greu de crezut dar un numar semnificativ spun ca prognoza meteo le da emotii. 

Desi se spune ca daca ploua la nunta vei fi bogat parca totusi o mica furtuna iti da planurile peste cap. 

Un alt mic stres este cum vor arata in fotografii … ok asta te va tine ceva pe jar. Si fireste un bine punctat motiv de stres este daca vor fi prezenti toti invitatii si daca se vor simtii bine.

 

Pentru domni lucrurile sunt putin diferite iar principalul stres este ca prietenii luni, gasca sa nu cumva sa faca vreu gest prea indraznet.  Desi nu recunosc barbatii sunt foarte emotionati in timplul ceremoniei pasul pentru noua viata pentru ei pare putin mai mare. Prognoza meteo si venirea invitatiilor sunt motive de stres la comun. Putin dintre ei sustin ca au emotii ca mireasa sa nu se razgandeasca.

  • Dansul mirilor…următorul eveniment cu emotii!

    Cuplul trebuie să se afle în fața oaspeților, iar a fi in centrul atenției nu este punctul forte pentru toti.

    Și totuși cum să învingi emoțiile legate de nunta?…