Timp de citire: 3 minute

Nunta cu emoții! (partea a II-a)

Cum să învingi emoțiile și să te simți bine la nunta ta?

Distrează-te: umble timpul liber pana la mareke eveniment, nunta vostra. Profita de weekendurile libere pana la nunta si chiar daca este doar o masă la restaurantul dvs. preferat, o excursie scurta sau o seara  la cinema cu prietenii, toate acestea va vor ajuta să vă distrageți in mod pozitiv atenția de la ziua nunții si sa va relaxati.

Comunicați: după cum v-am prezentat  atat mireaa cat si mirele au emotii inainte de nuntă. Unele dintre emotii chiar sunt la fel. Vorbiti despre îngrijorările voastre si veți fi șocați de cât de repede problemele vor parea  nesemnificative odată ce le impartasiti si le dezbateti. În plus, ajutând la calmarea altcuiva în mod natural face același lucru pentru propriile dvs. grijile, fără să-l realizați.

Creați planuri: nimic prea greu, desigur. Gândiți-vă doar la ceea ce doriți să faceți împreună după nuntă, cum ar fi redecorarea casei, activități pe  care le veti face impreuna sau vizitarea unor locuri la acre visati demult. Acest lucru vă va distrage atentia de la nuntă si va relaxa.

nunta-cu-emotii-partea-doua-3
nunta-cu-emotii-partea-doua-2

Cereți ajutor: de aceea sunt familii și domnișoare de onoare. Dacă vă simțiți că aveți multe sarcini cu privire la eveniment, adresați-vă unui prieten sau membru al familiei să ia câteva griji de pe umerii vostrii.

Relaxați-vă: gândiți-vă la o zi fericită de nuntă și o veți obține. De cele mai multe ori, creăm probleme care nu există. Deci, pur și simplu, vă spunem că totul va fi bine, fiind relaxat și încrezător vă va pune într-un cadru perfect pentru a face față oricarui obstacol, dacă există.

Îngrijorarea si stresul pune pe un lucru mic o umbra mare, așa că nu stricati una din cele mai frumosase zile cu emotii inutile!