Timp de citire: 4 minute

Nivelul 50! Sărbătorind 100%!

Experiență de viață!  50%

zi de naștere la implinirea varstei de 50 de ani este una dintre cele mai importante zile de naștere pe care o persoană le are în viața! Este o vârstă extraordinară, iar persoana pe care o onorăm merită cele mai bune lucruri de la cei dragi și de la prieteni pentru a sărbători aceasta zi. Este important să facem această zi nu doar o obișnuită sărbătoare a unei zile de naștereSărbătorim la 50 de ani cu onoare o jumătate de secol de amintiri, victorii, lupte de viață, bucurii, tristeți și toate combinate între ele numite … experiență de viață!

Cum organizezi ceva special pentru persoana dragă la 50 de ani?

 

 

catering-petrecre-30-ani
aniverare-3-de-ani

Muzică

Este important să nu luați în considerare doar melodiile populare din perioada in care persoana  a fost tânără. Poate melodii din trecut aduc și amintiri neplăcute sau poate muzica din tinerețe pur și simplu nu i-a plăcut. Sau să decorezi locatia cu lucruri din epoca trecută a tinereții (din nou, nu face ipoteze! ).

Ca să le dați un sentiment adevărat de realizare și sărbătoare trebuie să cunoașteți, ce le place și ce îi face bucuroși .

Surpriză sau fără surpriză

Ziua de naștere de 50 de ani are o greutate mare pe umerii celui care organizează petrecerea.  Petrecerile surpriză sunt destul de populare, însă sărbătorind 50 de ani poate fi puțin nepotrivit. Pentru o surpriză reușită trebuie ca organizarea să fie foarte bine calculată.

Va necesita planificarea cu cei mai apropiați prieteni, alte persoane importante sau contactele de zi cu zi sunt cruciale pentru organizarea corectă a unei zile de naștere de 50 de ani.

  • Locația

    Acest lucru este foarte important la implinirea varstei de 50 de ani, intrucat este o amintire pe care persoana o va prețui. Alegerea locației depinde de temperamentul sărbătoritului. Dacă sărbătoritul este tipul căruia îi plac experiențele spectaculoase, o sală de evenimente ar fi cea mai bună alegere. Cu toate acestea, dacă sărbătoritul este mai impresionat de situatiile mai subtile, poate fi mai potrivita o locație mai personală, fie casa unui prieten, sau un restaurant preferat de acesta.

aniversare la 50 de ani 01
  • Mâncarea

    Fiți creativi! Aflați ce le place invitaților și surprindeti-i cu tot felul de bunătăți. Alege eventual un bufet cu mai multe feluri de mancare și mulțumește astfel mai multe gusturi și diete. Gandeste-te și la un meniu cu decor amuzant și mai indraznet, să își amintească toți că au mâncat ceva ce nu au mai încercat până atunci!

    Cadouri

    Această este o parte dificilă! Un cadou pentru o zi de naștere de 50 de ani, este o provocare. Este important să vă amintiți că în timp ce cadourile extravagante și mari sunt întotdeauna impresionante, cele care simbolizează ceva in relația cu sărbătoritul pot însemna mult mai mult.