Timp de citire: 3 minute

La 30 de ani suntem parcă tot copii…unii mai mari!

Organizarea petrecerii de 30 de ani este puțin mai diferită decât  cea a unei petrecere pentru copii.  La 30 de ani suntem parca tot copii dar unii mai mari. Asa ca sa spunem că „copiii” cu vârsta de 30 de ani, au vieți aglomerate și programe care pot implica muncă, hobby-uri și activități de familie. Prin urmare, găsirea unei date și a oricărei perioade în care oricine poate participa poate fi dificilă. Iata cateva sugestii :

Sâmbăta poate fi cea mai bună pentru o petrecere de seară. Este important ca ai la dispozitie toata ziua de duminica pentru a se te reface.

Dacă vrei sa faci o petrecere de după-amiază, luați în considerare după-amiaza de duminică atunci când restaurantele sunt mai putin aglomerate cu evenimente.

Evitați sa organizati ceva in timpul săptămâni, care tind să fie umplute cu evenimente de lucru și de viață de familie.

catering-petrecre-30-ani
aniverare-3-de-ani

Planificați-vă Tema și Decorul

Tema și decorul pentru o petrecere de 30 de ani pot varia de la un cocktail simplu, fără decorațiuni până la o petrecere cu tematică plină de surprise. Indiferent de tema pe care ați ales-o, poate doriți să planificați un joc cu invitatii, joc potrivit pentru varsta de 30 de ani.

Planificați meniul aperitivului zilei de 30 de ani

Bugetul, tema și lista de oaspeți vă vor determina meniul.

Unele opțiuni de luat în considerare includ:

  • pregateste un tort si prăjituri
  • dacă serviți cocktail-uri, trebuie sa aveți la dispoziție cel puțin un cocktail non-alcoolic pentru persoanele care nu aleg să bea
  • dacă serviți vin, planificați să aveți suficient vin pentru toți cei de la petrecere.
  • planificati să aveți platouri de petrecere, aperitive

 

  • calculați cât de multă mâncare veți avea nevoie pentru lista de oaspeți
  • dacă planificați o cină, planificați mai multe feluri de mancare
  • luati in calcul si catering

In concluzie,organizarea petrecerii de 30 de ani , cu puțina inspiratie și planificare, poate fi o  petrecere nu numai distractiva dar si memorabilă pentru toti invitatii!