Fotografii cu bebelusi – un fotograf cu experianță!

Timp de citire: 3 minute

Cu siguranta ai o multime de întrebări despre fotografia nou-născutului și sigur iti doresti si tu o astfel de amintire. Vreau sa iti povestesc câteva lucruri importante atunci când avem în vedere fotografiile cu nou-născuți si bebelusi.

Fotografii cu bebelusi -SIGURANȚĂ ȘI EXPERIENȚĂ

În primul rând, să vorbim despre siguranță. Când vine vorba despre bebelușul tau, vei dori să te asiguri că va fi in siguranță! Iar să știi cum să te descurci și să pozezi în siguranță un bebeluș necesită timp, antrenament și multă experiență. Asigurați-vă că vă simtiti confortabil cu fotograful ales și că ii acordati toata increderea. Asigura-te că fotograful dvs. intelege ce va doriti de la sedinta foto si știe să creeze un mediu confortabil și sigur pentru copil. Intrebati de un eventual ghid de pregătire pentru familie, astfel încât să știi la ce să te  aștepti când  ajungi la studio si sa fie o sesiune foto reusita.

Fotografii cu bebelusi -REZERVA DIN TIMP

De multe ori, fotografii de nou-născuți vor să facă aceste ședințe înainte ca acesta să împlinească 2 săptămâni. După aceea, unele dintre aceste caracteristici ale nou-născuților încep să se estompeze, trăsăturile lor încep să se schimbe și sunt mai puțin flexibili. Alegeti si 

Sleepy baby in a cocoon

discutati cu un fotograf din timp. Nu așteptați până când se naste bebelușul și sa riscați astfel ca fotograful dorit să fie deja rezervat complet.

Fotografii cu bebelusi – COMUNICARE

Să nu vă fie teamă să puneți întrebări și acordați o atenție deosebită reacției fotografului. Ar trebui să înțelegeți clar întregul proces înainte de a vă rezerva  sesiunea. Comunicarea este esențială iar atunci când există o conversație clară toata lumea se va simtii mai confortabil.

Fotografii cu bebelusi – PREȚUL

Să nu lăsați prețul să fie factorul decisiv când vine vorba de alegerea unui fotograf pentru bebelusul tau. Un fotograf cu echipament performant, pregatirea si experiența corespunzătoare va costa cel mai probabil putin mai mult. Faceți timp pentru a examina ceea ce oferă fiecare pentru prețul cerut. Stabiliți așteptări realiste și înțelegeți ca pentru un fotograf cu adevărat bun este posibil să fiți nevoiti să economisiți pentru o perioadă! Insa când te vei uita la fotografii peste 10 ani, vei intelege ca a meritat efortul.