Timp de citire: 5 minute

Domnisoarele de onoare …Fotografii de povestit!

Să ai parte de cei mai buni prieteni în ziua nunții tale este un sentiment extraordinar. De la micul dejun cu șampanie până la pregătirea împreună pentru a merge pe culoar, există atât de multe momente memorabile pe care le vei împărtăși cu domnișoarele tale de onoare. De aceea ar trebui sa aveti si un moment dedicat domnisoarelor de onoare in ziua cea mare, ziua nuntii tale. Organizeaza o sedinta foto de o ora in care nu numai ca veti surprinde momente frumoase si va veti distra, dar se va pune o stampila a prieteniei care va dainui peste ani.

O dimineata altfel…

Este de la sine înțeles că micul dejun pe care îl ai în cea mai mare zi din viața ta nu este un mic dejun obișnuit. Ce mod mai bun de a începe prima zi a noii tale vieți decât cu un mic dejun cu șampanie împărtășit cu cele mai apropiate și dragi fete? La urma urmei, nu este niciodată prea devreme să începi sa sărbătoresti în ziua nunții tale! Si daca tot se da tonul distractiei lasa fotograful sa surprinda cateva momente din secretele fetelor.

domnisoare-de-onoare-04

Exista haine potrivite?

 Cu ce te imbraci la mica petrecere din dimineata nuntii tale ?  Exista haine potrivite?Nu! Dar exista pijamale potrivite! Este un fapt dovedit că a te pregăti cu prietenele tale în ziua nunții este de zece ori mai distractiv. Si daca pregatirea incepe inca din pijamale va si mai distractiv.

O mulțime de momente neprețuite vor fi surprinse în timp ce tu și domnișoarele de onoare va pregătiti pentru ziua ta cea mare! Iar aceste momente trebuie fotografiate pentru ca se vor intampla atat de multe lucruri frumoase despre care se va vorbi mult timp! Este o imagine clasică pe care o cunoaștem și o iubim cu toții, în timp ce domnisoarele de onoare se adună în jurul miresei pentru a retusa putin coafura sau a ajusta bretelele rochiei de mireasa. Aceast moment nu face decât să stabilieasca o atitudine grijulie, cu alte cuvinte, prieteni care vor fi întotdeauna acolo pentru tine.

domnisoare-de-onoare-1080

Mireasa…

Momentul în care tu și domnișoarele de onoare ajungeți la locul “faptei” este o fotografie atât de specială. Este un moment plin de atâta energie pozitiva și captivantă iar captarea acelui moment unic, în timp te va duce întotdeauna cu gandul la acea frumoasă senzație de “fluturi în stomac” chiar înainte de a a spune acel mare “DA”.

 Florile…

Buchetul de miresa și cel al domnisoarelor de onoare sunt elemente esentiale care transmit mai multa informatie decat iti imaginezi! Asigurați-vă că faceți o fotografie cu fetele care vă evidențiază florile de nuntă. La urma urmei, aceste frumoase aranjamente florale merită mai mult timp în centrul atenției.

Imaginea perfecta…

Poate cea mai clasică fotografie de domnișoară de onoare a tuturor este poza zâmbitoare atemporală în care sunteți toate îmbrăcate la fel cu buchetul la vedere.

 

Luminile, camera, am facut pasul…

Nu poți uita fotografia de mers complet „sinceră” si naturala cu domnișoarele de onoare langa tine! Această fotografie este ocazia perfectă de a vedea ansamblul aspectului și de a arăta întreaga frumusete a rochiilor.

Distractie Foto Booth…

Dacă alegeți să aveți o cabină foto la nunta voastră (si vă recomandăm cu tărie să o faceți pentru că sunt atât de distractive), atunci va trebui să faceți o rundă de mână cu domnișoarele de onoare. Faceți fotografii haioase și vesele, astfel încât să vă amintiți mereu cât de multă distracție ați avut în ziua cea mare.