Timp de citire: 4 minute

Ce se intampla la petrecerea de burlacie!

Petrecerea de burlacie!

 

Cele cateva zile sau saptamani inainte de nunta pot fi una dintre cele mai incitante experiente. Pe masura ce ziua cea mai importanta pentru miri este tot mai aproape, toata atmosfera se incinge. În timp ce miresele sunt adesea ocupate cu pregatirile, gândindu-se la ziua cea mare in care vor spune „DA”, mirele poate să se gândească la o altă zi memorabila – la petrecerea burlacilor. Oare ce se întâmplă cu adevărat la petrecerile de burlacie? Sunt mereu la fel de nebunești și de necontrolat exact ca si in filme sau este realitatea mult prea diferita?

Ce s-ar putea întâmpla la petrecerea de burlac?

 

Poate cel mai important lucru de la petrecerea de burlacie este legatura intre viitorul mire si prietenii lui. Petrecerea asta este despre a stabili ca prietenii vor fi mereu aproape. O petrecere de burlacie este practic o inițiere în căsătorie, care, în vremurile moderne, este în mare parte înțeleasă ca o sărbătoare organizata de prietenii mirelui pentru a celebra ultimile zile de „libertate”.

Un burlac ar putea avea parte de o petrecere în care toți prietenii de sex masculin se vor aduna și vor juca diverse sporturi, fie că este vorba despre volei, fotbal, baschet, fotbal, baseball, tenis etc, însoțite de un bufet suedez și băuturi somptuoase. Ai putea să închiriezi o piscină și să te distrezi printr-o partida de volei de apă. Mirele va fi căpitanul echipei sale și va monitoriza progresul lor. Această petrecere ar putea fi organizată pe o plajă și ar putea exista și alte sporturi nautice, cum ar fi iahturile, navigarea sau de ce nu o partida de fotbal pe plaja. Ai putea avea un foc de tabără pe plajă și să ai o sesiune de povestiri cu nebunii de baieti.

Relaxant si atat…

Dacă preferați sa petreceti seara în aer liber, atunci puteți aranja o petrecere la camping sau puteți face drumeții cu cei mai apropiați prieteni și re-descoperiți natura la maxim. O excursie in natura aproape de viață sălbatică ar fi o modalitate foarte bună de a vă sărbători pasul catre natura domestica. Amintiți-vă să vă luați aparatul de fotografiat pentru a captura aceste momente de neprețuit.

De aventură…

Si desigur vizitarea cazinoului este o petrecere de burlacie preferata printre bărbații care se căsătoresc. Impartaiti impreuna emotii de fiecare dată când zarurile se rostogolesc exact ca in aceste momente ale vietii.

Cu muzică, mâncare și băuturi care să va însoțească tot timpul, dar si o multime de hostese frumoase puteți incerca întreaga gamă de jocuri de noroc. Dacă norocul de burlac vă favorizează în noaptea aceea, ați putea ajunge să faceți o avere.

Cu toate acestea, motivul real pentru care oamenii au o petrecere de burlac este să-și arate sprijinul pentru prietenul lor care se va casatori. Amintiți-vă ca petrecerile de burlac nu sunt doar cele  la care au participat bărbați necăsătoriți, ci și cei căsătoriți. Deci, burlacul poate fi ajutat cu  multe sfaturi de la cei care au o experienta mai mare intr-o relatie.. Burlacul știe că odată ce timpul de distracție se termină, viața reală preia angajamentul și dedicarea , cele două lucruri importante într-o relație.

burlacite-party-01