Timp de citire: 3 minute

Așteptând Crăciunul mai mult ca altadata!

Nu pot să cred că este deja decembrie! Aseara am impodobit bradul de Craciun, am decorat casa si totul arata foarte festiv!Am observat la multe persoane in  aceasta perioada ca au decorat casa si bradul de Craciun mai repede.Se simte cumva o nevoie de bucurie, de atmosfera de sarbatoare. Într-o lume plină de stres și anxietate, oamenilor le place să se apropie de lucruri care îi fac fericiți, iar decorațiunile, luminile si muzica de Crăciun, amplifica acele sentimente puternice de fericire.

Totul arată foarte festiv!


Să impodobim bradul este precum o joacă de copil.Cred că motivul pentru care iubim atât de mult Crăciunul este pentru ca singura perioadă a anului în care putem spera pe deplin la dorințele noastre este aceasta sarbatoare de iarna. Din anumite motive Crăciunul ne oferă o terapie gratuită pentru toate nelinistile noastre.

Un suspin de ușurare…


Craciunul ofera cumva ideea ca poti obtine cele mai adanci dorinte. Entuziasmul se construiește și anticipația crește pe măsură ce ne imaginăm cum nevoile noastre sunt  îndeplinite și visele noastre s-au împlinit în cele din urmă. Așteptăm cu nerăbdare Crăciunul, pentru că suntem atât de siguri că orice este sub brad ne va salva, chiar si un gand bun. Dimineața de Crăciun pare a fi suspinul de ușurare pe care l-am construit de-a lungul întregului an. Expiram și ne gândim „Ahh, în sfârșit…Craciunul…e liniste!”
imgcraciun
Christmas mulled wine on a wooden table with Christmas tree branches, cinnamon and anise

Și este bine, este atât de confortabil, chiar si daca dureaza putin zilele acestea de sarbatori functioneaza cumva ca o protectie pentru tot ce este rau sau incorect. E ca si cum a-i opri timpul in loc intr-un moment bun!

Nu știu ce aștepți tu pentru acest sezon! Poate că aștepți dimineața de Crăciun pur si simplu in familie. Poate că aștepți acel cadou pe care l-ai dorit întotdeauna. Poate că așteptați mirosul de cozonac și colindele.

Întrebarea plutește în aer mai fragil decât primul îngheț … ce aștepți cu adevărat?

Ce dorintă se ascunde dupa toata graba de a simtii mai repede toata atmosfera de Craciun?

Dacă asta nu este dorinta de iubire si bunatate, atunci nu știu ce este!